cursuri reflexoterapie Brasov

cursuri reflexoterapie Brasov

   

Noutati

 

 

  • Următoarele cursuri de calificare în meseria de Tehnician maseur încep în data de 12 mai 2014 (BRAŞOV, BUZĂU şi FOCŞANI)

Din acest an organizam urmatoarele cursuri de specializare:

►KINETOTERAPIE SI MASAJ PEDIATRIC (Durata: 3 lunipret 600 lei). Se fac inscrieri atat pentru cursul de Kinetoterapie Pediatrica, cat si pentru celelalte cursuri optionale.

Kinetoterapia pediatrica are un rol deosebit in evolutia copilului. Aceasta cuprinde programe individualizate, adecvate varstei copilului, ce va tine cont de etapa in care se regaseste copilul din punct de vedere neuropsihomotric. Kinetoterapia sau kinetoprofilaxia este recomandata inca din primele zile de viata.  Ea se poate aplica cu succes atat in cazul bebelusilor sanatosi , dar mai ales in cazul sugarilor afectati pe orice sfera a neuropsihomotricitatii sau a componentelor fizice.

Acest curs se adreseaza kinetoterapeutilor ce doresc sa aprofundeze aceaste etape de varsta, mamicilor sau taticilor ce doresc sa contribuie activ la dezvoltarea neuropsihomotorie a copilului lor, cat si acelor persoane interesate de o dezvoltare a cunostintelor in acest domeniu.

 

Va asteptam cu drag!

►KINETOTERAPIA DEFICIENTELOR FIZICE (Durata: 2 luni, pret 600 lei)

►CURSURI ACREDITATE DE TEHNICIAN NUTRITIONIST (Durata: 3 luni, pret: 600 lei)

MASAJ CU ROCI VULCANICE (preţ 300 lei);

IMPACHETARI (preţ 100 lei); 

REFLEXOLOGIE VERTEBRALĂ (preţ 60 lei);

MASAJ POSTURAL MIOFASCIAL (preţ 500 lei).

►MASAJ YUMEIHO

 

 

Home | Tratamente | Galerie foto | Noutati | Contact | Asistenta online